sjukt

Det är lite halvbittert sådär att jag inte vet vilken blogg jag ska skriva på... porschedes kom jag på var ett fult och oseriöst namn så jag vill typ inte använda den mer :( itsasin är coolare och seriösare. det tråkiga är ju att ingen läser om jag har lösenord och jag har precis kollat på massa bra seriösa och bittra bloggar som massa läser...

Men nej. Jag tänkte väl mest bara säga: Det är rätt kul att klassen är arga på varandra. Inte för att alla har älskat alla fram tills nu, men det har typ verkat så utifrån sett. Tror jag. Det är kul. Att det bråkas. Jag tycker det är kul. Jag är själv med och bråkar fast jag bara kan vara seriös korta stunder i taget. Så mitt i en disskusion kan jag börja skratta. Det är lite kul.

Egentligen spelar det typ ingen roll vilken pjäs vi gör som slutproduktion. Bara vi gör något så är det bra. Bara jag får en roll. Vilken som helst. Min enda riktiga ståndpunkt i det här är: INTE TILLSAMMANS!

Hit

porschedes.blogg.se


Jag är fel

Jag är den som alla gillar. Eller ja, utan att låta för egoistisk, men vad jag vet; Dem som har en åsikt om mig har en bra åsikt om mig. Jag är den som inte har något otalt med någon. Visst, folk skulle bli jävligt förvånade om de fick veta hur jävla mycket elaka saker jag har sagt om dem... När jag varit arg... Men det är ovesäntligt, egentligen gillar jag alla också. Jag gillar att vara den som gillar alla och blir gillad av alla.
Men jag hatar att behöva vara den som gör någon annan ledsen! Fan! Jag vill bara skjuta sönder mig i småbitar för att jag är så jävla elak. Jag hatar mig, jag vill slå ner mig på marken och sparka på mig! Och skrika alla elaka saker jag någonsin sagt eller tänkt om andra människor!

RSS 2.0