Krocket

Helt plötsligt fick jag ett infall att jag måste spela krocket! Jag måste! Krocket är så jäfla kul :D
När jag har blivit frisk ska jag pallra mig upp på vinden och leta reda på spelet!

Kunde vi inte ha hyrt en sci-fi film istället?

Mitt inlägg om eurovision song contest är väl kanske lite sent ute, men har helt enkelt inte känt motivationen att skriva tidigare.
Alltså, jag måste säga att jag tycker att det är rätt uttjatat med melodifestivalen. Och saken är att Sverige aldrig får bra poäng. De gånger jag har tittat så har vi hamnat typ sist... Nejmen, väldigt långt ner i alla fall.
Saken är att typ inga länder verkar ta den här tävlingen på allvar längre, de bara flummar runt och har kul! Men för Sverige är det typ blodigt allvar. Det är tråkigt, att vi måste vara så överdrivet seriösa!

En lite roligare sak som har hänt är att jag och Alexandra var spexiga igårkväll och lindade in trappan och oss själva i toapapper. Och så flyttade vi alla soffkuddar från apburarna och slängde in dem i en annan apbur, sen lekte vi bollhav där.

Btw, jag lät fett dramatisk när jag berättade om Delfi. "Delfi är en stad som ligger cirka 600 meter över havet och liksom klänger sig fast på bergskanten..." - sen kom jag på att det inte bara var jag som höll på att läsa Parfymen, så då la jag till: - "...Jag tog det från Parfymen... Hehe..."

LoL! ^^


Det är synd om människorna... ^^


Haha, precis när jag insåg att jag aldrig skulle kunna länka den här videon själv så loggade Liv in på msn och hjälpte mig, vilket flyt va? :D
Men kolla på videon för guds skull! Den är bra, den har ett bra budskap!

Ge hit mitt kort!

Haha, där fick ni! Jag knäckte er! Fan vad glad jag är :D
Det brukar alltid vara jag som skriver i folks bloggar att de ska skriva fler inlägg. Men den här gången hittade jag en stratergi som fick Matilda (den svagaste individen i mitt kontaktnät) att vika sig för min makt och skriva en kommentar att JAG ska uppdatera MIN blogg. Jag har, med andra ord, läsare. Folk går in på min blogg för att få läsa något, kanske inte något intressant, men det är ovesäntligt ^^

Det som också har varit lite kul med att inte ha skrivit på ett tag är att inlägget innan det här har fått nio kommentarer. Det är status, jag är snart i klass med blondinbella! Dock är typ hälften av kommentarerna från Kim, som, smart som han är, försöker föra en vettig konversation genom blogg-kommentarer. Lyckat, Kim, lyckat. Haha, ne, skoiiar bara. ^^

Tänker lägga på nu, vi ses på andra sidan.

Tjyss, my preciouss... (Alá Gollum)

RSS 2.0