Dag 27

Har ju fått höra dårå att plockgodis ska vara fett svenskt och typ inte finnas här. Så mina förhoppningar var inte direkt höga när jag jazzade in på en affär som påminde om Coop forum eller Ica maxi i Stroud idag. Men när jag svänger in på godisavdelningen, vad skådar mitt öga? Jo, karamellkungen, i egen hög person, med plockgodishyllan framme! Blev lycklig! Köpte för 3,20 pund, även fast de inte hade speciellt goda sorter. Det är glatt ändå!

tråkigare..

Jag är trött! Sjukt trött! Känner hur jag bara vill lägga mig ner och dö... Har dock även väldigt tråkigt. Om någon skulle komma hit och säga typ tjaaaa, ska vi dra ut och springa omkring på fälten härutanför så skulle jag lätt vara på! Jag skulle vara öppen för vadsomhelst! Har så tråkigt så jag blev medlem på fucking jävla utlandssvenskar.se >< jävla fittsida, dom visar bilder på ostbågar och marabouchoklad. Dö, utlandssvenskar.se, dö! Ikväll ska vi äta pizza till middag...

fucking wändäla häbbe


En gång stannade jag och Anders kvar i skolan när vi hade slutat bara för att städa logen.
En gång stal jag och Matilda ett påskägg från lärarna.
En gång skickade jag och Hanna mejl till Eva Ripa från Henke.
En gång gick jag och Liv och köpte pizza och öl och kom försent till handledartiden.
Några gånger lindade jag och Alex in oss i toapapper och sa till Belgarion att vi spelade mumier i en pjäs.
En gång satt jag och Märta och försökte se söta ut i ett hörn på mösspåtagningsfotot.
En gång hade Emmpo med sig bullar till skolan som vi åt i duschen för att ingen annan skulle ta.
En gång spenderade jag och Iaa timmar i skolan med att sortera manus och vara glada.
Det är lite det jag saknar va.

vart du vill så fort du kan!

Lyssnar på Håkan Hellström och vill ha festival, alkohol, cigaretter och vackra människor. Men mest av allt vill jag ha sommar! Men det är långt kvar dit. För långt!

Chokladen som inte var riktig choklad

Åt lunch hos några kompisar till familjen idag. Så jävla skön stämning hela tiden överallt! Känns som att man har hamnat i en brittisk version av Tillsammans eller Tomten är far till alla barnen. Massor av barn som springer omkring och leker och massor av människor som sitter och pratar/äter/dricker alkohol. Värt.
I alla fall, det jag tänkte komma till. Efter maten langas det fram en stor brun kaka mitt på bordet. Jag tänker: En chokladkaka! Gud måste fan finnas ändå, och han älskar mig! Jag befinner mig i extas och är typ lyckligare än nånsin förr, tills jag får smaka på kakan som inte smakar en gnutta choklad utan smakar som en salig blandning av surhet och beskhet och dessutom är fullproppad med stenhårda mandlar och russin. Känner att jag helst av allt vill börja gråta. "It's christmas-cake!" Säger alla glada ansikten runt mig medan dom slevar i sig av sin jävla christmas-cake!
Lärde mig åtminstone att jag ska undiva denna skitkaka i jul och att gud troligtvis finns - OCH HATAR MIG!


En del är för dumma för att ha ångest. Det är smart.

Är förkyld, min hals gör anoont! :( Utanför har himlen öppnat sig. Snart svämmar Stroud över av vatten och ihåligt mörker. Depressivt. Men jag fick i alla fall ett par tofflor idag.


Dag 11

Idag var jag på bio och såg jag en av de stördaste filmer jag sett!
Idag träffade jag en känd man från ett känt engelskt band!
Idag åt jag pizza gjord i en spexig pizzaugn!
Idag plockade jag massor av sallad!
Idag blev jag förkyld!


Let the right one in

Lite klatshigt på engelska sådär.. Nemen, Märta kommenterade att jag skulle fortsätta uppdaterna och då blev jag glad så det ska jag givetvis göra. Kommer inte ihåg vad jag skrev sist men jag var ganska bitter i alla fall för att jag kände mig ensam bland typ tusen människor. Det var jobbigt. Men nu är det bra igen, har kollat på Låt den rätte komma in med.. Från början var vi fem stycken som kollade, efter typ tre minuter tyckte en att det blev för läskigt och gick och la sig, efter typ tjugo minuter somnade en så då gick även han och la sig, då var det alltså jag och två till som kollade. Insåg nu att filmen är dålig :( Hade fan förväntningar på den, kom inte ihåg nåt från sist. Ovärt att göra en dålig film av en bra bok!
Aja, en av dom som såg klart den påstod att han gillade den i alla fall, troligen sa han det bara för att jag inte skulle bli ledsen... Eftersom jag berättade att det är jag som har regisserat filmen... Och spelar alla rollerna.. Ne... Nu ska jag sova.
Godnatt!

Dag 8

Nu är det så va att pappan i familjen har uppfunnit en pizzaugn, den har han jobbat på i femton år och nu är den klar. Känns ju jävla nödvändigt... Nemen, det är fan bra, ska man uppfinna nåt så ska det ju vara en pizzaugn!
Så nu är det åter fullt med folk på hela nedervåningen och "inviger" denna lilla ugn... Jag var där nyss men det är fan anojobbigt med alla dessa människor som pratar från olika håll. Förstod ingenting, kände mig Agnes och onödig där nere :( Så jag gick upp hit och här är jag nu. Ensam igen :(

Dag 7

Nu bor jag i England. England alltså. Närmare bestämt Glocestershire, som, helt ologiskt uttalas Glostershääää (Med överdrivna artikulationer). Men det är kul, jag trivs. Har inte kommit in i några rutiner än men det ger sig nog. Bor i ett gigantiskt(!!!!) hus långt ute på landet bland massa hönor och rådjur och stora beniga hundar som ser ut som varulvar... Mitt rum är även det gigantiskt! Under mig bor familjen som jag bor hos, dom består av en mamma, en pappa och två barn. Över mig bor det två män och en kvinna som är typ 25. I en annan del av huset bor pappans mamma Efva, och i ytterligare en annan del bor en familj som har ett litet barn, och i ytterligare en annan del bor det två män (som jag hoppas är homosexuella). Varje dag är det även andra personer här på besök. Jag bor med andra ord i ett kollektiv som jag tänker döpa till Tillsammans!
Just nu känner jag mig dock lite ensam i detta kollektiv. Familjen har gäster och jag vill inte gå ner för dom är så många så jag kommer inte förstå vad dom säger. Vill gå upp till männen och kvinnan ovanför mig och bli kompis med dom. Men jag vågar inte för dom verkar fett vuxna och jag är typ som ett barn för att jag inte kan prata ordentligt. Hmmm :/
Jaja... Imorgon ska vi bygga en docka av Guy Fawkes och sedan bränna upp honom och skjuta raketer! Det blir kul! Eller?


RSS 2.0