Jag ville visa dom att jag kunde...

Jag är inget geni. Jag är dålig på det mesta. Nästan allt. Folk säger alltid; "Jasså, du har svårt för språk, men då måste du ju vara en hejjare på matte!" Eller tvärt om. Jo, så är det väl. För normala människor. Därför måste det antagligen vara nåt stort jävla fel på mig som är värdelös på både språk och matte. Jag kände mig cool när jag valde matte c, jag gick in för det, jag visste att det skulle bli svårt, men jag skulle klara det! ...Det går inte. När jag försöker plugga förstår jag ingenting och det slutar alltid likadant; Jag börjar gråta för att jag är så jävla dum i huvudet och inte fattar saker som normala människor fattar! Min bror är två år yngre än mig. Han är ett geni, han är duktig på allt. Han: "Jaa, jag fick tillbaka engelskaprovet idag." Mamma: "Okej, hur gick det då?" Han: "MVG" Jag: *Sjunker ner i stolen och fortsätter äta* Så är det, och så kommer det alltid att vara. Jag står i skuggan av honom. Jag står alltid i skuggan av nån. Skäms. För att jag inte är lika bra. Jag valde matte c för att jag ville visa honom att jag kunde! Jag ville att pappa skulle bli stolt över mig, att han skulle se mig, och prata med mig som han pratar med min bror. Jag ville kunna säga att jag hade rätt. Men det blir inte så. Jag klarar inte av det. Dom vinner. Dom har rätt. Jag kan inte. Jag är för dålig.

Ivan :')


jag kan ju inte bli vuxen innan jag har varit ung

fan! fan vad jag hatar att jag är så efter alla mina kompisar! NU! Nu när alla dom andra redan är klara med sina festperioder för längesen och vill bli nyktra och vuxna. Nu vill jag vara ung och onykter och festa! men nej! så blir det ju inte. ska jag bli onykter så får jag bli det själv, vilket ärfan så jävla bittert! men... det är sånt som händer när man är efter... fan! ... fan... ... ... ... det är det enda jag har att säga nu.. faaaaan!

Tid

Jag tänker för mycket på tiden. Jag fördjupar mig för mycket. Och reflekterar sönder ämnet. När jag gick hem idag tänkte jag att jag inte har gjort nåt värt alls på hela mitt liv. Och fastän jag tänker så ofta och fastän tiden nästan rusar ifrån mig så gör jag ingenting åt det. Jag gör inget impulsivt, jag tar inte tillvara på min tid. Jag bara sitter som en påse nötter framför tvn och gör ingenting. Iallafall, jag blev fett deprimerad så jag började röka och lyssnade på forever young. Fick den där störiga kicken igen. Hatar den, när man inte vill ha den. Så då blev jag flummdepp och så gick jag långsamt längs med vägen hem och tänkte på mitt liv. Man kan ju säga att tiden, eller livet är en väg. När man gör framsteg, psykiska elr fysiska elr när man utvecklas helt enkelt så går man längre fram på vägen. Man ska sträva efter att hela tiden röra sig. Frammåt. Jag står stilla på min väg. Jag vet inte ens hur man går. alltså symboliskt. men okwej, på riktigt nu, när jag gick hem alltså, så gick jag förbi mitt gamla dagis, där var en ensam liten flicka ute och lekte, jag tänkte att jag var i mitt medvetande och såg min väg som mitt medvetande-jag inte har rört sig på. Jag tänkte att den flickan var jag, för många år sen, men samtidigt bara någon vecka sen. Några meter längre fram på vägen mötte jag mormor. Jag tänkte att hon var jag, om många år, men samtidigt bara om någon vecka.

Snart. Läskigt snart. För snart. Typ imorgon kommer jag vara gammal och ligga på min dödsbädd och tänka på hur lite jag har hunnit med under mitt liv. Idag tänker jag att jag kommer att tänka tillbaka på stunder som den här, men jag kommer inte komma ihåg det här då. Kommer jag tänka på dom vänner jag har nu, som jag vill ha kvar hela livet, men det låter helt patetiskt. -varför skulle vi fortsätta umgås om 10 år? så jag kommer säkert inte tänka på dom heller, fastän jag vill så jävla mkt att jag ska göra det! men ´det kommer jag inte. jag kommer inte veta vad de har gjort med sina liv. jag kommer inte veta om de fortfarande lever. jag kommeer inte ens undra...

Jag kommer dö som oskuld


När jag blir stor

I min lägenhet ska jag ha...
* massor av vinylskivor
* stora tavlor av foton som jag själv tagit
* en stor pride-flagga
* en STOR säng
* massor av klassisk litteratur
* massor av sience fiction-dvd-filmer
* massor av olika sorters te
* en stor "fönsterbräda" där jag ska sitta med en kopp te, och rita av den grå, dimmiga världen utanför


Du kan väl ruttna på en stol i mitt kök

* Jag ska vara smart - Men inte överintelligent
* Jag ska vara snygg - Men unik
* Jag ska vara smal - Men inte benig
* Jag ska vara utåtriktad - Men inte prata över andra
* Jag ska vara lång - Men inte över 170 cm
* Jag ska vara naturell - Men inte ha dålig hy
* Jag ska inte ha slitet rufsigt hår - Men inte heller platt
* Jag ska jobba in pengar till klassen
* Jag ska jobba in pengar till mig själv
* Jag ska baka till Eriks fest
* Jag ska baka till min familj
* Jag ska städa
* Jag ska tvätta
* Jag ska lyssna på problem
* Jag ska komma på logiska förklaringar utan att göra någon ledsen
* Jag ska få VG på kemiprovet
* Jag ska få G i matte c
* Jag ska ha snygga kläder
* Jag ska vara glad och trevlig
* Jag ska lägga undan pengar varje månad
* Jag ska ta körkort
* Jag ska hjälpa till med monologer
* Jag ska göra min egen monolog
* Jag ska hålla kvar kontakten med pappa och farmor och farfar
* Jag ska betala 400 kr för att åka till Ludvig

RSS 2.0