Helt onödigt!

Trodde att jag skulle få fler läsare när jag flyttade till England. Men nej minsann, aldrig är det nån jävel som läser här, ännu mindre kommenterar nåt roligt. Helt onödigt. Lägger ner bloggandet nu.

Heej din gamla fittaaah...

Nu ska jag berätta om min intressanta dag! Den började med att jag vaknade runt halv nio-snåret, låg sedan i sängen och försökte förgäves att andas genom min blockerade näsa. Försökte i kanske en halvtimme eller något, utan resultat, sedan kom en liten hobbit inspringandes och skrek "Jennifaaaahh, it's morning tiiiiime!" Och efter kommer en liten flintskallig dvärgfarbror som endast kan säga "Taaaa..." (Vilket betyder Star och är väldigt exalterande för alla vuxna omkring honom) och kryper upp i sängen. Jag blir som vanligt överlycklig över att se dessa små barn som jag älskar över allt annat här på jorden och börjar genast ramla ur sängen och krypa in i badrummet, i spegeln tittar en bitter transvestit med halva håret bestående av utväxt tillbaka på mig. Jag suckar, andas in djupt och lägger sedan på mitt magiska leende och plötsligt är jag en söt liten flicka som ser ut att vara runt 14 och som ingen vågar vara elak mot. Perfa.
Dagen fortskrider med att jag och barnen jazzar ner till köket och dricker te och äter toast till frukost (fan den godaste frukosten jag nånsin ätit! Längtar redan till imorrn då vi får äta mer!) Resten av dagen är relativt ovesäntlig... Utom en detalj, som är rätt rolig: På dagis ska barnen spela upp ett litet julspel imorgon och lilla hobbiten här ska spela ko. På egen begäran. Hon ska alltså vara KO! Det är typ det ko(haha)olaste jag nånsin vart med om, vill också spela ko! Så jag och modern till hobbiten (som för övrigt är den mest attraktiva kvinnan jag någonsin sett), satt vid middagsbordet och pysslade ihop en liten ko-dräkt idag. Jag är nöjd med mitt mästerverk och hoppas att ungjäveln inte pajjar den nu. Hon är sjukt söt i den!
Är lite ledsen just nu för fittorna som bor ovanför mig verkar inte vara där, eller i så fall ligger dem och sover för hela huset är tyst som en grav...

Snart ska jag åka till London och hänga med Märta och Iaa! Är lite glad för det va.
Godnatt!

:(

Dom frågade om jag ville följa med till puben men jag sa nej, jag vill inte sitta där och vara tyst och när jag väl säger nåt låter jag som en treåring! Men jag vill inte sitta här ensam heller. Fan vad jag hatar att vara ensam! Fan vad jag hatar att känna mig som en treåring! Helvetes jävla fitta vad jag hatar det här!


Söndermarken jagar mig men jag är inte där


För jag har fastnat i en fantasyfilm som heter Lypiatt Park.

AhhiiiK

Bob the builder räddade natten från att sluta med att hela huset väcks av barnskrik!
Tack Bob the builder! <33333


RSS 2.0