Tack för fittan...

En septemberkväll hade Margit bestämt sig för att stanna kvar i skolan och plugga samhällkunskapsläxan...
Hon satt i soffan vid hemklassrummet iklädd sin svarta tighta kjol och sitt linne. Hon hade sparkat av sig skorna och lagt upp fötterna i soffan tätt intill sig. Plötsligt hörde hon steg som närmade sig, hon kände genast igen det manliga ljudet av en attraherad hane som var på jakt efter ett byte. Hon kände hur lukten av en köttlustande best kom närmare och närmare, och det vattnades i hennes djupa fitta. Hon utbrast i ett stön inombord när ett välbekant ansikte tittade fram bakom hörnet.
- Heej! Är du kvar såhär sent, frågade Jens och borrade sin intensiva blick djupt in i hennes ögon.
- Ja, svarade Margit. Jag pluggar för juridikprovet.
- Jasså, du är en flitig elev, sade Jens och log ett brett och mystiskt leende.
- Ja, men jag skulle behöva lite hjälp.
- Jag står till ditt förfogande, sa Jens och lutade sig över soffkanten.
- Det här med Sveriges lagar, sa Margit. Jag undrar, är det olagligt för en lärare och en elev att ha sexuellt umgänge?
Jens lutade sig över boken för att se hur långt hon hade kommit. Margit kände då något stort och en aning styvt röra vid hennes överarm.
- Vi kan ta det i närmare detalj inne på mitt kontor.
- Ja, det kan vi göra, sa Margit och svävade fram som på moln med Jens framför sig.

Jens stängde dörren bakom sig, han därefter långa stadiga kliv, gick mot Margit och pressade upp henne mot skrivbordet. Margit var genast med på noterna och bresade ivrigt upp sina ben runt Jens skälvande kropp. Jens förde upp sina stora dasslock till händer under kjolen och slet sönder de genomskinliga rosa trosorna.
Hon grenslade Jens allt hårdare och började fumlandes knäppa upp hans livrem samtidigt som hon kände hans pulserande lem tråna efter hennes hungriga fitta. När hon fått upp livremmen slet hon med ett enda drag ner hans jeans som blev liggande vid hans vrister.
Med ett stön böjde hon fram huvudet och bet i hans ena bröstvårta. Han gav till ett djuriskt läte och förde sina robusta fingrar längs med Margits lår. Snart kände Margit hur ett finger gled in mellan blygdläpparna och började leka med hennes lilla klitoris. Hon såg ollonet som en stor blå uppenbarelse som kom närmare och närmare. Margit börja reta det saftiga ollonet med tungspetsen men kunde inte motstå sin stigande attraktion och pressade sig närmare så att lemmen trycktes långt ner i halsen. Hon sög med kraftfulla sugtag medan hon kände två fingrar köras djupt in i hennes trånga fitta. Hon stönade igen och drog ut penisen och förde ansiktet uppåt och mötte Jens läppar i en passionerad kyss. Jens lyfte händerna till Margits hals och smekte den hårt och brutalt. Margit tog tag i Jens stadiga lem och förde in den i sitt sköte som redan var översvämmat av fittsaft. Jens tog ett fast tag om Margits rygg och började penetrera henne rytmiskt.

När akten närmade sig sitt slut bet Jens Margit hårt i halsen samtidigt som han spillde sin säd i henne. De stod kvar och andades ut, lutade mot varandra. Sedan böjde sig Jens fram och viskade:
- Tack för fittan...

Reklamen avbryts för sport

Jag vill inte att tiden ska gå så fort! Jag vill inte bli vuxen! Jag vill inte vara stressad! Jag vill inte inte hinna köpa chips! Jag vill inte att det ska bli höst och vinter!
Jag vill att det ska bli sommar... Fast det innebär att jag inte kommer tillbaka till Wendela nåt mer... Jag vill inte att det ska bli sommar.Jag vill att tiden ska stanna! Jag hatar tid!

Mitt problem är att jag lever mig in för mycket

Såg precis Lilja 4-ever. Var beredd på att den skulle vara depp, men fan inte så depp. Fan! ... ... Jag hatar depp-filmer, jag blir så jävla depp och tom och vill ingenting. Vill bara gråta!
Det var likadant igår när jag och Märta var och såg Petra von Kants bittra tårar. Visst fattade jag att den skulle vara bitter, men inte så bitter!
Jag hatar depp, och bitterhet. Det finns så jävla många människor som lever så jävla hemska liv. Och här sitter liksom vi... ... (nej, ska inte dra alla över samma kant nu), här sitter jag och klagar över en monolog som jag ska göra. Jag får liksom hålla på med något som jag tycker är skitkul! Men jag klagar! Fan vad jag hatar människor som mig! 

Det är bättre att dela en smörgås än att äta en själv

Fan vilken psyk-dag!

Det började med att vi stötte på en gravid kvinna i cafeterian vilket resulterade i att Emmpo och Matilda blev överlyckliga och ville känna på det lilla fostret som tryckte sina kroppsdelar mot magens insida. Jag mådde så illa! Tanken på att ha ett embryo som lever och rör sig i magen är så vidrig så jag vill bara spy! Det är hemskt, för jag vet att jag måste genomlida det om jag ska få en son som jag vill ha. Men hur fan ska jag lyckas? Och hur fan ska jag överleva en förlossning? Jag har typ inget utrymme alls mellan höfterna! Jag kommer seriöst gråta mig till döds (om det blir under själva graviditeten eller under förlossningen är ännu oklart)!

Sedan begav jag, Matilda och Emmpo oss till pendeltåget för att åka in till Stockholm där vi skulle se på monologerTeaterhögskolan. På vägen träffade vi MunkMannen som bjöd mig på munk, det var väldigt gott! Har upptäckt att mat, av alla de slag, smakar mycket bättre om man får den gratis.

Monologerna var bra, jag blev kär i en kvinna som var snygg, cool, duktig, söt och trevlig(säkert). Sedan måste jag medge att jag skäms lite över att jag trodde att Henke skulle våldta mig när jag låg och bresade upp mig på en gigantisk pusselbit. Han stirrade på mig med en typisk våldtäktsmannablick och jag blev så jävla rädd så jag hann inte tänka utan skrek bara för full halls: "NEJNEJNEJNEJ!" Sedan upptäckte jag att han antagligen inte hade haft någon tanke på att våldta mig utan bara gå förbi och se på mig som om jag var dum i huvudet.

På hemresan hände så jävla mycket så jag minns det knappt... Trevligt var det iaf.

När jag kom hem skulle jag gå till en tysk kvinna som bor med sin lilla dotter en bit upp på våran gata och sälja kakor. När jag var där igår så talade kvinnan enbart engelska och berättade att de precis hade flyttat hit från tyskland. Saken var att idag när jag ringde på öppnade en liten pojke med glasögon. Jag sa artigt: "Hello." Pojken svarade: "Hello." Jag funderade på om kvinnan kanske inte var hemma, men jag frågade iaf på engelska om pojken ville köpa kakor. Gissa vad grabben svarar! Jo, han säger: "Nej tack."svenska. "Ööhh... Okeeej..." Säger jag förvirrat och tänker Vad fan är det här för skämt!?

Jaja, det löste sig det också till slut. Fan vad jag har skrivit nu. Mitt längta blogginlägg hitentills vafan :O

Jappjapp
Tjyss, min skatt

Jag är för liten och späd

Har kommit på ett roligt ord: späd. Pratar med min blodgivarkamrat Arvid på msn, och skrev helt impulsivt att jag är för liten och späd för att ge blod. Det stämmer tyvärr också, min vikt och mitt blodvärde är precis på gränsen för att jag ska få bli blodgivare, tråkigt :(

Har också sett en rolig video:


Seriöst, jag har idétorka på vad för musik jag ska ladda ner. Dom pratar om Led ZeppelinThat 70's show så då tänker jag: "Ååh, Led Zeppelin, dom är ju förtjusande bra!" och börjar ladda ner, fast jag egentligen inte har en aning om vad det är.
Btw var jag och Liv perfekta paret igår när vi jazzade omkring i Södertälje. Hon var en professor med vit rock och stora glasögon utan glas som bar på en datorväska. Och jag var en tjock gammal tant i blommig kjol med rullator som sa: "Jag hänger inte läpp" med extremt tantig röst.
Antar att jag skriver konstigt för att ingen kommer läsa detta eftersom jag, pågrund av vissa omständigheter, måste ha lösenord på min blogg.

Men vafan, jag hänger inte läpp för det
Tjyss

RSS 2.0