Inte alltför avlägset nu...

Tiger kommer hit på söndag. Det innebär att jag måste flytta upp till rummet ovanför (mysteriet på greveholm). Gillar dock rummet ovanför, det är litet och mysigt och har ett litet fönster-alkov som man kan sitta uppkrupen i. Att det inte finns internet är ett smärre problem för det kan jag lika gärna använda i fittornas kök. MEN! Ett problem som jag inte kommer ifrån och som gör det förbannat jobbigt att bo i det rummet är att jag måste gå igenom Andys rum för att komma dit! Det är jobbigt. Bara att behöva gå genom någons rum är ju jobbigt, men nu är det ju hans rum också! Uhuuuu. Vill inte det häääär.

Hursom, jag kollade in min kalender på mobilen när jag fick veta att Tiger kommer på söndag. Och vad fick jag se?! Jo, på söndag är det sista februari! Sista dagen på sista vintermånaden! Obeskrivligt GLAD! Mars är mer än välkommen! Den stora höjdpunkten i mars kommer bli min och Alexs semester i London! Kommer bli så jävla bra! Pepp som aldrig förr. Mars blir en värd månad! <3 Och efter mars: april. Efter april: maj. Efter maj: SOMMAR!!! Det närmar sig. Och jag är redo!

fint!

Lyssnade just på låtar från Prinsen av Egypten. För helvete vad jag älskar den filmen! Ursäkta min naiva besatthet men jag älskar den så JÄVLA hårt!!!

Kan ju berätta då att när jag var barn var jag extremt troende! Bad till Gud, i princip, varje dag, trodde stenhårt! Mycket tack vare denna film.

Min favoritscen i filmen var israliternas utvandringen från Egypten (som för övrigt ligger till grund för judarnas firande av påsk - Tack Joniz). Blev alltid så förkrossad innombords när jag såg filmen och sedan så lycklig när de vandrade ut och alla blev glada och sjöng tillsammans (älskade den hebreiska biten mest!). Känner exakt samma känsla när jag ser den nu! Så vacker!


Fick just reda på att det är Carola som gör Miriams röst. Det förstör lite att tänka att det är Carola, ogillar hennes värderingar och synsätt ganska mycket. Men hennes röst är (trodde aldrig jag skulle säga det) fin i den här låten, kanske kan bero på att hon inte försöker skrika stämbanden av sig. I alla fall, kommer alltid att älska den här filmen och speciellt det här klipet!

Och föresten, hittade inte alla låtarna på svenska, såg en på fucking jävla amerikanska: Fult!

Is there time left for love?

Nej!

Jag lever i ett töcken bestående av Shout out louds (min deppmusik) och tecknande - Vilket resulterar i sömnlösa nätter, värkande rygg, ögon och huvud... Teckningarna kan representera mitt liv, hur mycket jag än försöker så blir det aldrig riktigt bra.

tysK!

Häromnatten drömde jag en läskig/obehaglig dröm om att Andy kom in i mitt rum på natten och först smekte mitt ansikte och viskade saker på svenska med en pornografisk röst, sedan la han sig över mig och började sjunga. Det var lite jobbigt.
Sedan igårkväll så kom han hem och var anopackad och pratade om hur amazing jag såg ut med mitt hår som var helt lockigt och vilken underbar människa jag var. Jag sa, som en annan bitterfittig professor McGonagall, åt honom att gå och lägga sig.
Nu är jag ganska ledsen för att jag gjorde det, vi hade ju kunnat sitta uppe hela natten och han hade kunnat öppna sig och berättat om alla sina känslor för mig som han bara vågar prata om när han är full... Fan att jag ska vara så tråkig då.

Aja, ingen är inne på Skype för tillfället, det är tråkigt, jag vill tala med någon :(

jag hatar verkligen vinter

Jag vill ha sommar! Och värme! Och Stockholm! Och vin och cigaretter!
Det här är för jävla deprimerande! Jag måste ha sommar för att känna någon livslust alls!

Det är i alla fall positivt att vara här, här går tiden fort, det är två veckor sedan jag kom hit. Snart är det sommar och då åker jag hem... Seriöst, vill inte läman dom här fittorna, älskar dom!

Eva när jag läste saga för henne häromkvällen: "Will you go back to Sweden?"
Jag: "Yes, I will, in a couple of months."
Eva: "Will you come back?"
Jag: "..." *Gick sedan in till mig och grät av sentimentalitet*

Nej, det gjorde jag inte, men det blir fan sorgligt att lämna dem, det här är verkligen hemma nu. Det är även bittert att Caspar, som älskar mig nu, inte ens kommer komma ihåg mig. Det är fan ovärt.
Försöker skriva en report, det går inte så bra, vet inte hur, pratar med Miep på skype men han svarar inte längre... Vill prata med Iaa på Skype men hon är inte inne.

Har föresten ändrat mitt bloggnamn till Wormtail för att jag just insåg betydelsen av Iaas bloggnamn Prongs. Det är lite spexigt.

Hursomhelst, idag har jag... ritat... Och... skrivit... Det är nog mina största bedrifter idag. Någonsin.

RSS 2.0