snygg

Fan vad sur jag blir på att vissa personer ska gå omkring och vara så jäfvla snygga! De borde spärras in så man slipper få skavsår i ögonen av att se på dem. Gaaaaah!

Jag börjar mögla...

...Och jag är arbetslös. Inte helt okej...

Igår försvann du ur mitt hjärta som en svår och jobbig greiii

Igår fick jag känna på hur det känns när hjärtat krossas. Det var nog det sorgsnaste jag varit med om. När detta hemska hände så började jag desperat se mig om efter någon ny människa att bli kär i, men det enda jag hittade var en idrottslärare som såg ut att vara mördare och min lärares son som dissade mig för Maria. Och allt slutade med att jag satt hemma och lyssnade på Kent och drack te och tyckte allmänt synd om mig själv.
:''(


Flickan som inte hade några vänner

Jag har inte haft födelsedagskalas sen jag var tio. Jag har nämligen varit rädd att ingen ska komma och att jag ska sitta och säga som Agnes: "Det kommer ingen..." Men nu tänkte jag, vafan, nu ska jag bjuda över mina vänner för de kommer ju säkert. Jag skickade åtta inbjudningar (sms), två av de åtta svarade att de kommer, två svarade att de kommer en stund, en svarade att han inte kommer, och de andra tre tyckte inte det var värt att svara ens en gång. Nu är jag deprimerad.

Meeeeh

Då var det dags att bege sig till Hallunda och Riksteatern igen då. Uhuu, ett år går fort... Tyvärr så har jag en känsla av att jag kommer att ligga någonstans och vara död hela helgen för att jag är så jäfla sjuk... Inte så rockigt, men vafan. Jag får gilla läget...

Något jag vet är dock att UKD inte kommer att bli som förra året. Iaa är inte med :( Ledset. Jag har ingen utväxt :) Glatt. Jag kommer (troligtvis) inte hitta en man som jag kommer tillbringa de kommande åtta månaderna i förhållande med... Är detta glatt eller ledset...? Det är glatt! ...Uhuuu, nu blir jag rädd för att jag kanske kommer att träffa en man som jag kommer tillbringa de närmaste åtta månaderna i förhållande med. Gaaaah, nej, nu är jag rädd :(

Jag ska lyssna på David Bowie och dricka te. Det gjorde jag förra året innan jag åkte till Grekland och då vart jag lugn... Typ...

Lycka!

AIK vann över Leksand med 5-1. Värt! Okej, jag kan erkänna att det har gått lite till överdrift att jag verkligen visste att matchen skulle äga rum och kollade upp resultatet... Men nu är det så att AIK har jag alltid gillat (för att deras sköld är snygg...), därför är det okej. Jag skulle inte ha blivit lika lycklig annars... Eller jo... Det skulle jag kanske... Godnatt


Haha

Jag blir så lycklig när leksand förlorar i hockey... Det gör miug så glad på nåt sätt...

Min 20-årskris

De senaste månaderna har en oförklarig ilska ständigt bråkat inom mig som ett argt bi. Det är oftast så att jag blir väldigt trött på att vara arg och tänker att nej, idag ska jag vara glad, när jag vaknar på morgonen. Men nej, det kommer alltid något som får mitt raseri att utbrista. Och det behöver inte vara viktiga saker som är värda att bli arg för, det kan vara nån liten skitsak som gör att jag håller på att slå sönder hela mitt rum. Detta är helt sinnessjukt. Jag har funderat över vad all denna ilska kan komma ifrån? Är det en försenad pubertet? Eller ett extremt tidigt klimakterie? Nej, det som verkar mest troligt är att det faktiskt är 20-årskrisen som är på väg.
Jag har dock ett sätt att tackla detta på: Jag tar ut min ilska på mina klasskamrater, vars åsikter jag förövrigt inte gillar så det passar ju bra, jag slår två flugor på smällen helt enkelt. Något annat som jag har insett att jag brukar ta ut mina agresioner på är sophinken i matsalen. Den får ofta utstå extrema anfall från mig när jag dunkar tallrikar i den med alla mina besparade krafter.
Alltså, min 20-årskris har fått en lösning, nu är jag beredd, nu kan den få komma tillbaka när den vill.

Nu är det klart - Jag hatar mat


Jag äcklas av all annan förtäring än godis och annat som är extremt onyttigt. Det här är inte bra. Jag kommer att tyna bort och bli en ofrivillig Dennis M. Rädda mig.

Nej. Inte kul


Framtiden är bakom oss

På kinesiska är orden i morgon och i övermorgon sammansatta av bland annat ett ord som betyder bakom. Och igår och i förrgår är tvärt om, framför. För i kina tänker man att framtiden är bakom, och det förflutna är framför.
Det påminner mig om något Matilda sa för några år sedan, hon sa att hon gillar att sitta baklänges när hon åker tåg, och hon undrade om det innebar att hon är en människa som ser tillbaka på sitt förflutna istället för att se frammåt. Jag tror att Matilda har lite Kina i sig...
Jag är väldigt faschinerad över det här med att kineserna tänker åt fel håll, det är sjukt häftigt, men sjukt konstigt.


Tainted love

Jaa, jag satt ju uppe till halv två igår för att göra klart filmen som jag och Anders spelade in på pendeltåget. Den blev rätt bra, och nu skulle jag försöka lägga ut den på youtube. Men det går inte, för att jag har använt låten Tainted love med Soft cell i videon och då får jag tydligen inte lägga ut den. Fastän jag skrivit var låten kommer ifrån och vilka som har gjort den. Jag blir väldigt ledsen över detta. Och så undrar jag varför just den låten skulle vara så jävla speciell. För jag ahr lagt ut andra videos med låtar från andra artister som minsann funkade. Vadfan är grejen nu liksom? Kan inte någon förklara för mig hur fan jag ska bära mig åt för att visa folk vilket jävla fittarbete jag lägger ner på mina fucking jävla fittmusikvideos?

RSS 2.0