Sedan drog han av täcket och kröp in i kvinnans vagina

Det är sådana där moments som man inte vill ska ta försvinna
Det är när man skrattar tillsammans tills man börjar gråta
Det är när någon säger det där konstiga som är så kul
Det är när ingen bryr sig om något annat än nuet
Det är när allt känns bra
Det är det enda som är viktigt för mig


Momo the male

Rollfördelningen kunde inte ha varit bättre. Manuset kunde inte ha varit bättre. Min inspiration kunde inte ha varit bättre. Stämningen hade väl kunnat vara något bättre. Men det skiter jag i. Jag är glad. Jag är pepp. Jag ska börja leva igen!


Svårt

Det är svårt att hitta på presenter till dem som fyller år... Man vill ge något personligt, något speciellt, något spexigt, något som de blir glada för... Men samtidigt får det inte vara för dyrt.
Det är svårt att söka jobb om man inte har någon erfarenhet. Men om man inte får något jobb så får man ju ingen erfarenhet, och har man ingen erfarenhet så får man inget jobb.
Det är svårt att bli punkare när man vet att ingen kommer vilja anställa någon med kängor och trasiga tights.

Det enda som inte är svårt är att säga; "Jag fixar det sen."

konst


Inte lika bitter längre

När låten It's A Sin med Pet Shop Boys spelades på radion blev min chef överlycklig och sa till hennes assistent att: "Det här är min begravningslåt!"
Då blev jag glad.


Jag orkar fan inte


Du tror jag inte ser dig så, du kommer utan kläder på

Jag orkar inte vara bitter längre, jag vill inte hålla på och gnälla över att min gamla man har nya kvinnor :(
*Suckar djupt och dramatiskt*
Jag ska lyssna på Gyllene tider. Dom brukar få mig att bli glad... Det brukar... Vara... Så...

:(

Bitter :(

Ludvig skriver hjärtan till nån på msn... Och han är bakis... Och han älskar allt hon gör... Jag vill inte veta... Samtidigt vill jag inte avstå från att få veta... Helvete! Varför kan han inte bara dööööööööööööööööööööööööööööööööööööö???!!!


Wft? ^^

Anders Claesén
den 13 april kl. 13:00

GRATTIS!!!

BTW snubben såg mkt bättre ut på sin profilbild än på bilderna ni tagit...

Jennifer Berglund
den 13 april kl. 17:35

Hahahahaha, taack, älskar dig anders!!! hoppas vi kan dö en smärtfri och trevlig död tillsammans!!!!! ^^

Jag känner hur livet sakta tinar upp i mig

Jag har varit helt död och inte velat nånting ända sedan början av december... Nej, faktiskt ännu längre. I början av november, om inte tidigare ändå. Det är för att jag alltid blir väldigt nere när hösten och vintern kommer. Och den här vintern har varit väldigt illa.
Det känns som att den drivkraft jag brukar ha har varit nedfryst nånstans långt inne i mig. Den blev det då, när jag började bli deppig. På hösten, eller vintern nån gång.
Men nu känner jag att, nånstans, där inne, så börjar den glöda och kylan runt den börjar smälta. Min drivkraft kommer tillbaka. Min livslust kommer tillbaka. Mitt liv kommer tillbaka. Varje dag när jag vaknar känns det som att det är lite varmare, lite ljusare, och stegen blir lite lättare att ta. Jag vet att våren snart kommer. Och då kommer isen i mig att smälta bort helt och hållet. Åtminstone tills nästa höst. Men. Jag ska leva i nuet. Och nu, är luften lite lättare att andas.

Och vi kanske till och meee, lämna sverigeee

Åååhh. Musik kan få mig att bli väldigt glad! Nu lyssnar jag på typ den enda håkan hellström-låten jag känner till. och det är en asbitter text till en asglad melodi. det är typ jag. gör mig jätteglad. :D och hans halvfalska röst är så jäfla fryntlig. hahahahahahaha!!!! ^^

Sax påse sten...

Vi hade en vikarie på naturkunskapen. Vi fick sluta en timme för tidigt. Alla blev glada. Utom jag. Som har lektion efteråt. Nu väntar jag alltså på att kinesiskan ska börja. Men det är typ snart så det är lugnt. Dock säger poppy att vi har prov, vilket varken jag eller jenny vet något om. Det känns inte helt ok. Eftersom vi hade prov precis innan jullovet. Men. Jag är glad att jag är tillbaka i skolan iaf. Och gör något. Så jag slipper tänka. På livet. På döden. På honom.

Det är flera ljusår tills vi vaknar

Fan vad jag älskar dansband! Man blir så jäfla glad!!


Ge mig en ny roll att spela

Jag har abstinens. Jag klarar inte två dagar till innan skolan börjar. Jag måste göra något. Jag måste hålla mig sysselsatt. Så fort jag inte gör något kommer tankarna tillbaka. Tankarna på livet, döden, och allt där mellan. Jag klarar inte två dagar i sysslolöshet. Jag måste tillbaka till skolan. Jag måste dit och bestämma slutproduktion. Och sen måste jag få en roll. Jag måste få en roll. En roll som är så olik mig den kan vara. Jag vill gå in i den rollen. Jag vill inte vara kvar i mig själv längre. Jag är inte värd att spela längre. Jag vill ha en ny roll. Ett nytt liv.

Nu ska jag berätta

Förut tänkte jag på honom 24-7 och saknade honom.
Nu tänker jag på honom 24-7 och vill slå in tänderna på honom.

Jag tror jag är kär


Okej

Nu har jag bestämt mig för att ta bort lösenordet på den här bloggen.

Då måste jag antagligen tillägga att deppsakerna jag skriver här skriver jag inte för att jag planerar att begå självmord (för vad vore det för vits isåfall om alla visste om det? då skulle det ju bara vara ett sätt att fösöka få uppmärksamhet -.-). jag skriver saker som jag tänker när jag är arg eller ledsen och beroende på hur arg eller ledsen jag är vid den tidpunkten kan det hända att de sakerna överdrivs. Jag hoppas att alla har förstått nu att jag inte är självmordsbenägen utan bara har extrema humörsvängningar.

Och om det är någon som har något emot det jag skriver så skriv en kommentar om det eller skit i att läsa. Kom inte till mig och anklaga mig för saker jag inte har gjort! Gör du det så bevisar det bara att du inte kan hantera det som står i min blogg och gör därför bäst i att sluta läsa den.

Nytt

Det var den första januari år 2009. Klockan hade precis varit 00:00. Och för första ången på månader, kände jag att: jag var glad.

RSS 2.0