19 år, ritmissbrukare och kär i en fiktiv karaktär från Harry Potter

Har inte läst bloggar eller bloggat på fett länge. Och nu när jag gick in på min hade jag fått fett många kommentarer på min vision om mina söner Fabian och Alfie... Nu undrar jag vad detta är för random människor sim visar intresse för min skitblogg?? Har kommit fram till att det troligtvis är någon av mina vänner som kommenterar med falska identiteter för att daska upp mig lite... O.O Jaa...

I alla fall: Jag har hamnat i ett missbruk av ritande och skrivande! Jag är galen! Jag kan inte sluta! Det går inte! Jag måste rita eller skriva hela tiden, och när jag inte kan så tänker jag på vad jag ska rita/skriva härnäst! Insåg att det var ett missbruk när jag gick och la mig klockan tre igår och inte kunde sova för att jag tänkte på en teckning som inte var färdig än.

Dessutom har jag blivit kär i en fiktiv karaktär från Harry Potter... Känns inte så lyckat...

Har läst Alexandras blogg, hon uppdaterar, det är kul, jag ska också börja blogga igen. Fastän den enda som läser är jag själv... >< (Det är säkert jag som har kommenterat med de där falska identiteterna i sömnen)

Ska även lägga ut bilder som Alexandra gör, inte för att jag har några bra menmen...
Ursäkta min bitterhet men - Jag är bitter...

jävla fittor

Jag är så jävla arg! Blir dissad/sårad om och om igen av samma personer!
Är det så jävla svårt att svara när jag ringer, eller ringa upp när man har ett missat samtal eller svara på ett fucking jävla sms?! Eller vara ärlig och säga åt mig att dra åt helvete istället för att ge mig falska förhoppningar.
Borde väl inse att det bara är jag som är naiv som fortsätter hoppas på att de kommer bättra sig, men så blir det uppenbarligen inte. Han lär inte läsa det här, men ändå: Jag hatar dig!

min vision

Okej, jag är mitt uppe i en bloggstrejk. Men nu har jag en sak som är så viktig att jag verkligen måste skriva ner den här.
Jag hade just en vision! Såhär: Att jag kommer börja hooka med en engelsman om sisådär fem år när jag är klar med min ungdom. Och han kommer heta något coolt som typ James eller något (kanske inte James föresten, det passar inte med Jennifer, men ja..). Och vi kommer flytta ihop till ett gammalt mörkt nussitussit engelskt grått stenhus i en stad någonstans i södra England. Och sedan kommer vi få två små söner som ska heta Fabian och Alfie (Och om en av dem blir en tjej kan hon heta Alfie också). Och vi ska vara fett rika ungefär som the Chadwicks så vi kan åka på semester till varma ställen. Nej föresten, vi ska ha ett hus i ett varmt land, typ Brasilien eller något, där ska vi ha ett hus där vi ska bo under de kallaste månaderna. Vi ska även ha ett hus i Sverige dit vi ska åka någon enstaka gång när Fabian och Alfie vill leka i snön.
Fabian och Alfie. Gillar dem!

RSS 2.0