Fyra saker jag är dålig på

1. Festivaler
2. Förhållanden
3. Fiske
4. Fatta att jag bara är en människa (med klena nerver och klent psyke) och inte klarar vad som helst

Vad var det hon hette...?

Visst är det kul att vara den lilla söta flickan som bara genom ett blygt litet leende kan få människor att tro på vad som helst... Men ibland blir jag så trött på att vara hon. Jag vill vara den översminkade, kaxiga coola tjejen som lyssnar på hög musik att folk runt omkring byter tågvagn! Jag vill inte vara den lilla söta flickan som reser sig upp för gamla tanter på bussen. Jag vill skrika åt dem: "Nej! Jag satt här först... TÖNT!"

Shelley Shepherd

Ibland får man verkligen en känsla av meningslöshet! Det känns liksom som att allt bara går runt i cirklar och livet känns så meningslöst för allt är likadant. Varje dag liknar den andra, och hela tiden förväntar sig folk saker av en, saker som är självklara att just jag ska göra... Jag är trött på mitt liv, mitt hår, min kropp, mitt ansikte, mitt namn, min omgivning. Jag vill bara ha en stor förändring. Jag vill försvinna, dra någonstans långt bort, till nåt annat land där man kan börja ett nytt liv, där ingen vet vem man är eller hur man har varit utan man kan bli en ny människa, ta ett nytt namn, man kan bli vem fan man vill! Jag vill! Fan, jag vill!

Inte bra!

Den här uppdateringen eller publishme eller vad det nu heter är väl inte så olik den gamla blogg.se. Men en sak som jag tycker är extremt dåligt med det här nya är att man inte kan ha kontakter! Det blir så mycket enklare att gå in på kompisars bloggar om man har dom i en kontaktlista! Annars glömmer man dom bara... Det är därför jag är lite smått frustrerad nu.

Strawberry fields forever

381527-13381527-12381527-11381527-10


RSS 2.0